L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 22 de setembre del 2021

El Polígon El Golfo inicia les obres d'electrificació de la urbanització

 
 
 Les obres d'electrificació del Golfo s'han iniciat en el polígon industrial del mateix nom, on també cal indicar que dins del projecte ja s'han realitzat diverses actuacions en el Camí del Pla, lloc on es troba la subestació de la Valldigna des d'on arranca la línia que durà el fluid elèctric al polígon i fins i tot la platja. 
 
 
 
A finals del passat mes de juny, Iberdrola i l'empresa urbanitzadora Calviga firmaven l'acta de replanteig que implicava l'inici de les obres d'electrificació del sector "El Golfo", amb la qual cosa concloïa tot el treball i esforç desenvolupats des del 2015 pel govern de Compromis, per donar una solució a la falta de fluid elèctric al polígon, condició "sine qua non" per recepcionar la urbanització.
 
Això ens ho ha recordat avui el regidor d'Urbanisme Josep Llàcer, que quan li hem preguntat per les obres en el mateix polígon, ens deia  que "ha costat molt de temps i gestions donar solucions a aquests i altres problemes urbanístics, cas del Vergeret, per una mala planificació gestió anterior del PGOU". 
 

Jordi Joan, Perfecto Benavent i Josep Llàcer reunits amb la directora general d'Indústria i Energia de la Generalitat , Júlia Company, per impulsar el Golfo
 
 
L'alcalde, Jordi Joan, i el regidor d'Urbanisme, Josep Llàcer, reunits amb el director general d'Indústria i Energia, Diego Maciá, per impulsar l'electrificació del Polígon del Golfo.     
 
Josep Llácer ha remarcat que amb “l’electrificació es tanca definitivament un procés d’urbanització del sector industrial del Golfo, iniciat en l’any 2003 i paralitzat molt de temps. A més, cal sempre tindre en compte que la dotació de llum elèctrica al polígon, permetrà a l’Ajuntament concedir noves llicències perquè s'instal·len noves empreses que generaran més ocupació a Tavernes”.