L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 11 de setembre del 2021

Els alumnes del Taller d'Ocupació han preparat el Calvari per a l'acte de la "Baixà" d'avui dissabte

  

 Demà dissabte Tavernes celebrarà un any més l'acte de "la baixà" del patró, el Santíssim Crist de la Sang, des de l'ermita del Calvari a la parroquial de Sant Pere, un acte que un any més no serà com es tradicional amb una gran processó en fer-se de nit, sinó un simple trasllat de la imatge a les 12 hores, i sense participació dels fidels per motiu de la pandèmia.




 

No obstant això, el recinte del Calvari s'esta preparant i millorant amb motiu de la baixada del Crist, unes tasques que efectua l’alumnat de les especialitats de Jardineria i de Pintura del Taller d’Ocupació “Millorem… Tavernes III”.  Les imatges que publiquem en son testimoni dels treballs efectuats.


 Així mateix cal indicar que conjuntament l'alumnat de Jardineria ha dut a cap una pràctiques de poda  topiària, o siga la pràctica de jardineria que consisteix a realitzar  una poda donant formes artístiques a les plantes.

 

Cal destacar dintre d’aquesta tècnica exemples com el Puppy, a l’entrada del Museu Guggenheim de Bilbao o el Cupressus del Parc del Retiro de Madrid.