L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 23 d’agost del 2021

Tavernes rep 50.000 euros de la Conselleria d'Economia per obres de reformes en el Mercat


Tavernes és un dels 14 municipis de la província de València als quals la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha concedit ajudes per a finançar obres de reforma en el Mercat Municipal. En concret Tavernes rebrà 50.000 euros per a millorar el Mercat Municipal, sobre tot l'enllumenat i els panells d'informació als usuaris.

L'objectiu és incrementar la competitivitat, la innovació i la qualitat en els mercats objecte de la subvenció mitjançant l'adaptació d'infraestructures i la millora de l'equipament, la gestió i els serveis. és i millorar les infraestructures destinades a mercats de venda no sedentària.

Les ajudes tenen com a objectiu la introducció o la millora d'equipament o instal·lacions que repercutesquen directament en l'activitat comercial i l'adaptació de l'àrea confrontant dels mercats municipals o d'àrees urbanes de concentració comercial.

 

A més de Tavernes, han rebut ajudes per a la renovació de mercats municipals l'Alcúdia de Crespins amb 21.000 euros, Alcàsser amb 24.000, Sedaví amb 16.000, Catarroja 2.000, Xàtiva 6.000, Albaida amb 4.000 euros, Montcada amb 16.000, Oliva amb 50.000, l'Alcúdia amb 23.000 i Burjassot amb 10.000 euros.

El conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent, ha manifestat que els mercats municipals "representen uns valors immaterials de proximitat i qualitat que són un referent comercial en molts pobles, per la qual cosa hem d'ajudar al fet que es mantinguen i es modernitzen d'acord amb les necessitats dels nous temps".