L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 30 d’agost del 2021

Tavernes durà a cap diversos projectes contra la violència de gènere gràcies a una ajuda de la Diputació

L’Ajuntament de Tavernes, com a membre de la Xarxa de Municipis Protegits Contra la Violència de Gènere, ha estat beneficiat amb una subvenció de 3.500,40 euros de la Diputació de València. Aquesta ajuda permetrà la continuació de projectes coeducatius en matèria de violència de gènere en els centres educatius vallers, formació especialitzada al funcionariat i als cossos de seguretat locals, així com servirà per a desenvolupar campanyes de conscienciació i sensibilització per a eradicar les desigualtats i el masclisme en el municipi.

Amb l'ajuda, la Regidoria d’Igualtat durà a terme un programa de coeducació i prevenció de la violència de gènere per a la comunitat educativa, el teixit associatiu, la Policia Local i els treballadors municipals.

La regidora d’Igualtat, Noèlia Alberola, ha manifestat que “continuem treballant en la línia d’incrementar la coeducació i la conscienciació en la població més jove per a aturar les desigualtats i les violències de gènere. El recolzament de les institucions supramunicipals és necessari per a facilitar la nostra tasca”
.