L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 23 d’agost del 2021

El cap de setmana hem gaudit l'expòsició "Travessant les seues retines" de l'artista local José Martín "Chulé"

 
Aquest passat cap de setmana, el parc del llac de la Goleta ha estat el marc que ha rebut les escultures de l’exposició "Travessant les seues retines", de l’artista valler Jesús Martín "Chule".


L'exposició estava constituïda per una vintena de escultures inspirades en obres literàries reconegudes de grans autors que han escrit tant en valencià, castellà o anglés. Així podíem observar peces dedicades a l’escriptor valler Rafael Chirbes, Mercè Rodoreda, Gloria Fuertes o Miguel de Cervantes, amb unes escultures que busquen interactuar amb l'espectador, convidant-lo a endevinar el títol de l'obra literària mitjançant l'observació de cadascuna de les composicions d’art, tot i que com a pista sempre
hi ha el nom de l'escriptor, però haurà de ser l'espectador qui averigüe el nom de l'obra literària referida amb la seua observació de l'escultura.

 
 
Les obres, amb una alçada d’entre 40-70 cm, estan realitzades amb diferents materials com ferro, alumini o pedra, però com en totes les obres del valler la creativitat, l'enginy  s'uneixen en l'obra de Chule fins a lograr una obra personal i de gran personalitat, que li serveix a l'autor per mostrar-nos la seua personalitat a  la  pròpia visió del món.