L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 28 d’agost del 2021

AVUI DISSABTE: "En veu de dona": música, humor, literatura... per reivindicar el talent i el paper femení en les arts escèniques.

 

La Regidoria d’Igualtat i Dona, que presideix la regidora Noe Alberola,  ha organitzat per a avui dissabte, 28 d’agost, la jornada "En veu de Dona", un esdeveniment on la literatura, l’humor i la música protagonitzada per destacades dones tindrà el paper principal. L'acte s'ha organitzat per celebrar-se en el parc del Llac de la Goleta, platja de Tavernes, i en conjunt retrà un homenatge a les dones i al seu treball artístic. 

Al voltant de l'acte la regidora Noe Alberola, de Compromís, ha explicat que des de la Regidoria d'Igualtat "hem preparat una programació per a reivindicar el talent femení i donar veu a grans artistes femenines, que ens faran gaudir durant tota la nit de la literatura, l’humor i la música”.

També ha assenyalat que "hem invertit molt de temps i esforços per tractar que l'esdeveniment siga una jornada productiva quan a reivindicar el paper de la dona en les arts escèniques".

Noe Alberola, regidora d'Igualtat

 

Programació de la jornada

Els actes començaran a les 20.30 hores, amb la presentació de dos poemaris escrits per una parella que narra els seus sentiments i vivències: ‘Versos de colores’, de Maria Isabel Fernández López, i ‘Poemas de amor sin armarios’, de Maria José Cumplido. El Club de Lectura de la Biblioteca de Tavernes serà l’encarregat de fer la lectura d’alguns dels seus versos.

A continuació, a les 22 hores, el públic assistent podrà gaudir del monòleg "Sobrevivint a l’adolestrenta" de Rocío Ladrón de Guevara i Pilu Fontán, dos magnífiques actrius del panorama humorístic i que gaudexien, cadascuna a la seua manera, de sobreviure a la temuda trentena.

Per últim, la cantautora d’Almenara, Eva Gómez, presentarà el seu últim treball "El cel i les formes del vent" amb un màgic concert que donarà inici a les 23.15 hores. En l’actuació estarà acompanyada per Laura Miñarro a la corda i a la veu, i per Manel Chust a la percussió.

El recinte comptarà amb un punt violeta amb la col·laboració de la Fundació Alanna, dins de la campanya de prevenció i conscienciació "Fes una ventada a les desigualtats".