L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 24 d’agost del 2021

L'Ajuntament signa dos convenis amb els comerciants locals per reactivar el comerç de la ciutat


L’Ajuntament ha signat dos convenis extraordinaris, un amb l’Associació de Comerciants de Tavernes i un altre amb l'associació del Mercat Municipal, per tal de potenciar la dinamització i la reactivació del comerç local després dels mesos més durs de la pandèmia COVID-19.

L’import total dels convenis és de 20.000 euros, dels quals 18.000 van destinats a l’Associació de Comerciants de Tavernes, per impulsar la campanya "Junts, guanyem tots", i que suposarà vendre 600 xecs per 25 euros, que ha de comprar el veí/veïna, però que tindran com a valor de 50 euros per a les compres en els comerços que se sumen a la campanya.
 
Els 2.000 euros restants van destinats al Mercat Municipal perquè desenvolupen també una campanya de promoció dels seus establiments.