L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 12 d’agost del 2021

El govern valencià demana al TSJ una prorroga de tres setmanes de restriccions per la pandèmia

Coronavirus, Corona Virus, Covid-19

El govern valencià ha presentat davant el Tribunal Superior de Justícia valencià i davant la fiscalia del mateix tribunal una nova proposta de restriccions per a frenar l'ona de contagis del coronavirus.

La idea bàsica de la proposta és prorrogar unes setmanes més les limitacions que afecten  els desplaçaments nocturns i reunions socials. Són restriccions que afecten drets fonamentals i per això, com ha ocorregut en altres ocasions, s'ha de comptar amb l'aval del TSJ valencià.

El Consell vol que les noves restriccions tinguen una vigència de tres setmanes, segons ha revelat la Vicepresidenta Mónica Oltra, per a fer-les coincidir amb l'inici del curs escolar previst per al 8 de setembre. Però si ens fixem en el calendari les noves mesures condicionaren la celebració de falles previstes per a la primera setmana de setembre.

Les mesures serien: mantindre el toc de queda nocturn en els municipis on pitjor siga la situació epidemiològica, en total 68 localitats; limitacions de reunions socials a 10 persones com a màxim i l'hostaleria haurà de tancar a les 12.30 hores de la nit.

La pròrroga de les mesures entrarà en vigor dilluns que ve a la nit.