L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 25 d’agost del 2021

Avui pots adquirir els xecs de la Campanya "Junts guanyem tots"

 

Els ciutadans de Tavernes ja poden adquirir avui,  dia 25, i demà dies 26 i despús-demà 27, els xecs de 25 euros mitjançant els quals podran fer compres per valor de 50 euros en els comerços locals. La compra tindrà lloc en la Llar dels Jubilats (carrer Gabriel Hernández, 55) en horari de 9 a 11 hores i de 19 a 21 hores prèvia presentació del DNI perquè els xecs estaran personalitzats a fi d'arribar al major nombre de beneficiaris possible. 
 
Els veïns i veïnes empadronats en Tavernes i majors de 18 anys pagaran 25 euros i rebran dos xecs per valor de 50 euros. 
 
La campanya "Junts guanyem tots" que posa en marxa l’Ajuntament i l’Associació de Comerciants posarà en circulació 600 xecs per valor de 25 euros que podran usar-se en compres en qualsevol dels comerços adherits a la iniciativa (vore cartells). La campanya busca fomentar i dinamitzar el comerç local per a facilitar la reactivació econòmica de l’etapa post-COVID19. 
 
El consistori ha destinat 18.000 euros per a engegar la campanya a traves d'un conveni extraordinari amb l’Associació de Comerciants, dels quals, 15.000 euros són per a cobrir la meitat del valor dels xecs i la resta per a pagar costos de gestió i promoció. 
 
Es podran combinar els xecs amb altres mitjans de pagament (targeta o metàl·lic) per a completar el preu del producte i no es podran utilitzar en compres inferiors a 25 euros. També es podran combinar amb els xecs d'un altre client i realitzar compres de major valor, amb la presentació del DNI original dels propietaris dels xecs que participen en la compra. 
 
La campanya donarà inici l’1 de setembre i els xecs es podran usar fins al 15 d’octubre.