L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.216
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.738

dimarts, 10 d’agost del 2021

Les dades d'infeccions noves de Tavernes es mantenen, però hi ha milloria de casos actius i IA.Per quarta actualització seguida de la Conselleria de Sanitat milloren les dades, sense arribar a una situació de baix o nul risc. Els casos de noves infeccions no ens abandonen i fins i tot avui n'hem tingut un més que divendres passat: de 12 hem passat a 13.
  
Si que hi ha una tendència a la baixa dels casos actius, que ara són 62 front als 82 de divendres, i per tant hi ha també una millora a la xifra d'IA, tot i que amb 359 no ens acostem al risc extrem que és a partir de 250.
 
Les persones curades des del dimarts són 33 i no hem tingut cap defunció.
 
La gràfica superior ens dóna detall de l'evolució des de principi de juliol. 

 
Us oferim el resum de les dades
 
- Tavernes 
 
Casos totals durant la pandèmia: 1.576 ( eren el divendres 1.563)
Noves infeccions: 13 (el divendres foren 12)
Casos actius: 62 (n'eren 82 divendres)
Persones curades des de l'última actualització: 33
Incidència Acumulada: 359  per 100.000 habitants ( era 475)
Defuncions totals: 52