L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 16 d’agost del 2021

A les 00:00 hores de dimarts (pròxima mitjanit) s'aplicaran les noves restriccions Covid-19 fins el 6 de setembre

 

El Govern valencià aprovava dissabte una altra pròrroga de la restricció de mobilitat nocturna, els aforaments i les reunions socials per a 68 municipis, que concentren prop de la meitat de la població de la Comunitat Valenciana i s’estendran fins al pròxim 6 de setembre. La recepta contínua sent la mateixa des de fa unes quantes setmanes: mantindre les restriccions de mobilitat i socialització fins a aconseguir l’anomenada immunitat de ramat.

El toc de queda selectiu afecta 68 municipis que concentren 2.694.376 de persones (940.290 a Alacant; 294.846 a Castelló i 1.459.240 a València), unes poblacions en què es limiten les reunions socials a un màxim de 10 persones, excepte que es tracte de convivents o de dos nuclis de convivència. Aquesta mesura s’aplica a les reunions en domicilis i espais d’ús privat i en espais d’ús públic, tant tancats com a l’aire lliure.

 

 🤹  Espectacles en interior 50% aforament màxim 1.500 persones
🏊♀️  Piscines recreatives  50% aforament
🏟️  Recintes esportius tancats 50% aforament màxim 1.500 persones
🌙  'Toc de queda' en 68 municipis.
👥  10 persones en reunions socials només en les 68 localitats de més incidència
 

📅  Del dimarts 17 agost al 6 de setembre