L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 6 d’agost del 2021

Milloren les dades de Tavernes no obstant els 12 casos nous i 82 casos actius



Per tercera actualització seguida de la Conselleria de Sanitat milloren les dades, no obstant cal dir que no ens abandonen els nous casos d'infeccions i avui, des del passat dimarts són 12 les persones contagiades de Covid-19. 

En consonància, continua també la tendència a la baixa dels casos actius, que ara són 82, vora un 20% menys que dimarts quan eren 107, i amb això tenim també una bona retallada en la xifra d'IA, tot i que amb 475 estem prop del doble de la que es considera risc extrem (250).

La millora de xifres es plasma també en major nombre de persones curades des del dimarts, en total 37 i com a data també positiva trobem no haver tingut cap defunció.
 
La gràfica superior ens dóna detall de l'evolució des de principi de juliol.

En resum i repetim, tercera dia consecutiu de milloria de dades, lleugera però al cap i a la fi milloria - pitjor seria xifres més negatives cada vegada- i un fet indubtable: el virus el tenim encara damunt i tot i que els efectes de les vacunacions s'han deixat notar no podem baixar la guàrdia i les precaucions.

 
 
Us oferim el resum de les dades
 
- Tavernes 
 
Casos totals durant la pandèmia: 1.563 ( eren el dimarts 1.551)
Noves infeccions: 12 (el dimarts foren 20)
Casos actius: 82 (n'eren 107 dimarts)
Persones curades des de l'última actualització: 37
Incidència Acumulada: 475 per 100.000 habitants ( era 620)
Defuncions totals: 52