L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 27 d’agost del 2021

Josep Llàcer destaca la millora que és el nou Punt Labora del Braç Treballador per a les gestions en la recerca d'ocupació


"Els ciutadans de Tavernes ja compten amb un Punt Labora mòbil en la planta baixa de l’edifici del Braç Treballador del carrer del Calvari. Allí, podran fer gestions i tràmits relacionats amb la recerca d’ocupació, i no tindran cap necessitat de desplaçar-se al centre Labora, de Sueca,. per fer aquestes gestions" ha confirmat el regidor de Foment Local, Josep Llàcer amb motiu de la posada en funcionament del nou servei.

El regidor de Compromís i responsable de l'àrea implicada ha destacat igualment que “disposar d’un Punt Labora a Tavernes facilita i agilitza les gestions dels veïns i veïnes, on a més de l'avantatge de no haver de desplaçar a Sueca, tenen el de millora de l’eficàcia en la gestió local de la prestació de serveis relacionats amb l’assessorament i la demanda d’ocupació”.
 

El Punt Labora del Braç Treballador facilitarà sol·licitar cita prèvia, renovar la demanda d’ocupació, inscriure’s com a demandant d’ocupació, consultar ofertes de treball, actualitzar el currículum, inscriure’s en tallers d’ocupació i ofertes laborals, imprimir certificats o buscar cursos de formació.

Així mateix el departament de Foment Local oferirà assessorament a les persones que en desconeguen el funcionament o tinguen dificultats per a utilitzar-lo. A més, el caixer és adaptable per a facilitar l’accessibilitat a les persones amb mobilitat reduïda.

El següent enllaç informa sobre el funcionament: