L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.535
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:76.494

diumenge, 22 d’agost del 2021

L'alumnat del Taller de Pintura "Millorem.. Tavernes III" actua en tasques de manteniment i pintura al CEIP Divina AuroraL’alumnat de l’especialitat de Pintura del Taller d’Ocupació “Millorem l'entorn de Tavernes III” ha actuat al al CEIP Divina Aurora, centre escolar on ha portat a terme treballs de manteniment i pintura per tal de posar a punt les instal·lacions de cara al proper curs escolar.  L'alumnat del taller continua duent a cap treballs de millora als centres educatius de Tavernes. 

 

En el CEIP Divina Autora s’han realitzat revestiments amb morter i s’ha pintat el pati, les portes d’entrada amb pintura de forja, l’aula d’infantil de 2 anys, altres espais del centre i senyalització vial.

A més, l’alumnat de pintura del taller, posant molta il·lusió, ha afegit notes de color, formes i figures en determinats espais del centre; un toc artístic per tal de crear un ambient agradable i estimulant per a l’aprenentatge de l’alumnat i el benestar del professorat.