L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 11 d’agost del 2021

Campanya dels Quilos de Càritas el pròxim cap de setmana


Càritas Interparroquial durà a cap el pròxim cap de setmana, 14 i 15 d'agost, la tradicional Campanya dels Quilos a la capella de Santa Maria de Valldigna, a la platja de Tavernes.


Aquesta iniciativa va començar fa 14 anys i constitueix, per segon any consecutiu, l’única activitat de conscienciació social que podrà realitzar Càritas durant l’estiu com a conseqüència de la trista realitat generada per la Pandèmia.

L’objectiu d’aquesta campanya és, des dels seus orígens, ampliar el marge de conscienciació social més enllà dels veïns del nostre poble i fer-lo extensible a tots els que passen les seues vacances a les nostres terres.

Es pot participar aportant aliments no peribles, productes d’higiene o bé mitjançant donatius. El fet de que els darrers anys siga més nombrosa l’aportació de donatius que la de quilos, ha permés a Càritas un major marge de maniobra i comprar els productes que realment necessiten per a l’Economat.

Càritas Interparroquial de Tavernes disposa d’un gran ventall de projectes tant els assistencials com el rober i economat, com els formatius de reforç escolar i alfabetització, a més de projectes d’orientació laboral i d’assessorament: jurídic i estrangeria.

La recollida serà durant l’horari de les misses a la capella:

- Dissabte i diumenge per la vesprada: des de les 19: 30 h. fins a 20: 30 h.
- Diumenge matí: des de les 8:30 h. fins les 9:30 h.