L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dilluns, 9 d’agost del 2021

Cecília Arnau obté el segon premi en l'International Kreutzer Competicion

 
 
Cecília Arnau ha estat guardonada amb el segon premi en l'International Kreutzer Competition (enllaç   https://www.kreutzercompetition.com/laureates-2021), un dels concursos internacionals amb més prestigi dintre de l'àmbit violinístic. El jurat format per solistes de talla internacional, ha reconegut la gran vàlua de la jove músic vallera entre un bon grapat de candidats de Tot arreu del món. Cal dir també que ha estat l'única espanyola guanyadora.
 
Cecília va néixer el 7 de setembre de 2009 a Tavernes en el si d’una família de músics. El seu iaio va ser director de la SiUM vallera durant més de 40 anys i el seu pare és professor de violí. 
 
Va començar la seva carrera musical a una edat primerenca quan tenia 3 anys. Sempre ha estat sota la tutela del seu pare i també és alumna del solista Gjorgi Dimcevski des dels 7 anys. Als 8 anys (2017) va rebre una beca de la Yehudi Menuhin School de Londres. A la mateixa edat va guanyar el primer concurs nacional espanyol d’excel·lència musical, de Lexus2018, que la va portar a debutar com a solista amb el Concert en la menor de J.S. Bach a la Casa d’Amèrica de Madrid amb l’Orquestra del Teatre Reial. 
 
El 2019 va guanyar el tercer premi al Concurs Internacional de Violí "Josefa Micka" de Praga, també va guanyar el tercer premi al Concurs Internacional de Violí "Leonid Kogan". El 2020 va guanyar el Concurs Internacional de Música Xina-Espanya organitzat pel Conservatori Superior del Barcelona Liceu.

Des d'ací felicitem i donem l'enhorabona a Cecília i la seua família