L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 21 d’agost del 2021

Ahir va acabar la presentació de sol·licituds d'ajudes del Pla Resistir Plus Línia Covid

 

Ahir, 20 d'agost, va finalitzar el termini de presentació en l'Ajuntament de les sol·licituds d'ajudes directes a autònoms i empreses contemplades en l'ampliació del Pla Resistir Plus de la Línia COVID de l’Estat per a reforçar la solvència i contribuir a la reducció del seu endeutament.

Les despeses  subvencionables seran les quantitats destinades a satisfer el deute amb proveïdors, creditors financers i no financers, així com els costos fixos no coberts, sempre que siguen entre l’1 de març de 2020 i el 31 de maig de 2021 i procedisquen de contractes anteriors al 13 de març de 2021.

Els beneficiaris, autònoms i pimes, han de tindre el domicili fiscal al territori valencià, havien de realitzar durant 2019 i 2020 alguna activitat econòmica no financera i continuar en el seu exercici en el moment de la sol·licitud, a més de complir els requisits en l’article 5 del DECRET 61/2021, de 14 de maig.

En aquest context d'ajudes, l’Ajuntament ha ampliat el crèdit de la segona fase de les ajudes Parèntesi del Pla Resistir amb un suplement de 194.257,35 euros de fons propis per a cobrir totes les sol·licituds que es resolguen favorablement. Per tant, l’import total ascendeix a 388.270 euros.  
 
Un total de 187 sol·licituds s’han presentat en la segona convocatòria que beneficien entre altres, a perruqueries i locals de bellesa, papereries, impremtes, activitats de fotografia i producció de vídeo, comerç al detall de pa, pastisseria, tèxtil, moda, calçat, mobles i il·luminació.