L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 11 d’agost del 2021

El Centre Excursionista vol celebrar el 50 aniversari amb el Campionat d'Espanya de Marxa Nòrdica


El Centre Excursionista de Tavernes estarà de celebració el 2022 amb motiu del seu 50 aniversari, i per tal de festejar com cal aquesta efemèride ha presentat la candidatura per a ser seu del Campionat d'Espanya de Marxa Nòrdica 2022, campionat en el qual col·laborarà l'Ajuntament de la ciutat.

L'esdeveniment es pot convertir en l'activitat esportiva més important del proper any a Tavernes perquè l'organització del CETV és molt ambiciosa i vol  que siga el millor campionat de l'estat espanyol celebrat fins ara.

I per a aconseguir-ho, tenint en compte que es tracta d'un esport encara emergent, han presentat com a oferta per a celebrar a la nostra ciutat:

 - Oferta esportiva i turística per a tot el cap de setmana que es marque de competició. Rutes per conéixer la Valldigna (Cova del Bolomor, monestir de Santa Maria de Valldigna, castell de Marinyén, Les Creus, mesquita de la Xara, Torre de Guaita, etc.).

 

 - Recorregut immillorable per a la prova amb el pas pel paratge del Mirador i Racó Redó amb pista de terra compactada i desnivells adequats per a la pràctica de la marxa nòrdica. I possibilitat de que aquest circuït es convertesca en permanent d'aquest esport.

 - Premis en metàl·lic per als primers 10 classificats fem/masc.

 - Internacionalització de la prova. Un programa d'agermanament amb competidors europeus per tindre els millors marxadors del món.

 - Oferta de gastronomia típica amb un 3r temps de la prova amenitzat amb sopar.

- Més de 100 voluntaris que van a garantir la qualitat del desenvolupament de la prova.

 - Dotació a l'equip arbitral d'una gran quantitat de e-bikes per al correcte seguiment de la prova.

 -Sorteig de nombrosos regals entre tots els participants.

 No hi ha dubte que el CETV ha presentat sense cap gènere de dubte una candidatura ambiciosa,  mai presentada, i amb intenció de ser un referent nacional i internacional del Nordic Walking.