L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 6 d’agost del 2021

Salvador Escrihuela "Quiles" ens ha deixat

Homenatge de Tavernes Gala de l'Esport 2017
 

El jugador de futbol Salvador Escrihuela "Quiles" (Tavernes, 28 de febrer de 1951) ha faltat avui després de molt de temps de lluitar contra una greu malaltia. Quiles, persona molt coneguda i estimada en el món del futbol, serà enterrat demà dissabte a les 17 de la vesprada. La cerimònia religiosa tindrà lloc a l'església de Sant Pere i la família vetlara les seues despulles al "Tanatori Funeraria Juani".

Salvador Escrihuela Quiles, més conegut com a "Quiles" es va iniciar en el futbol en els equips base de Tavernes, on després de la temporada de juvenil va passar al Alzira i després ja al Sabadell, equip de primera divisió on iniciaria la seua trajectòria professional que va durar fins el 1983 defensant els colors del Gandia. Posteriorment, i com a tècnic va entrenar al Dénia i a la UE Tavernes.

Va ser un dels jugadors integrants de la selecció que va representar a Espanya en els  Jocs Olímpics del 1976.

Tavernes li va retre un homenatge en  reconeixement a la seua dilatada vida futbolística en la Gala de l'Esport celebrada el 16 de juny en la Casa de la Cultura, moment que arreplega la fotografia que obri aquesta publicació.

La Federació Valenciana de Futbol va reconéixer l'ampla trajectòria de Quiles en la gala de final de temporada que organitza cada any, i que a l'any 2019 van arreplegar els representants de la UE Tavernes per lliurar-la al homenatjat, moment que arreplega la fotografia a continuació.

 

Trajectòria com a futbolista


                U.E. Tavernes Juvenil 1968/1969

                Alzira                    1969-70

                Sabadell                1970-72               

                Granada                1972-77                               

                Alabés                  1977-80               

                Granada                1980-82               

                Gandia                  1982-83                                              


Trajectòria com a entrenador

1997/1998           C.D. Dénia

1998/1999           C.D. Dénia

 2000/2001          U.E. Tavernes

 

El nostre condol a la seua muller Lola, fills Rocio i Salva i demés membres de la família.

Descanse en pau.