L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 8 de març del 2019

Una altra vegada està net. I són algunes vegades les que s'ha netejat les darreres setmanes.


La imatge que veieu en la fotografia és l'aspecte que presentava avui mateix un tram del Camí Marenys dins de la urbanització de la Sardina: els serveis municipals han procedit a netejar - i en van ja desenes de vegades- les deixalles de tot tipus, però majorment restes de podes de jardins i arbres.

És un punt on, cada una o dues setmanes, s'acumulen restes que els veïns, de manera totalment irresponsable i incivica, deixen al costat dels contenidors de fem domestic que hi ha en la zona.

Així estava el lloc fa un mes
Nosaltres vàrem denunciar la situació temps arrere en comprovar que era recurrent i vam fer una crida a les bones pràctiques cíviques. Els serveis de neteja van procedir a netejar la zona i deixar-la ben neta. Podeu llegir aquella noticia en l'enllaç següent:


Malgrat això, fa només uns dies vam poder comprovar que tot estava igual. En aquesta ocasió no vam publicar res i, complint el nostre deure de ciutadans, ens vam dirigir al servei municipal amb els mitjans que disposa l'Ajuntament i van informar de la situació. Era principi de setmana i,  a més de la nostra nota vam enviar la foto que publiquem a continuació on, com es pot comprovar, allò que hi havia ara abocat no és el mateix, ni té res a vore amb la foto anterior.

Així estava a principi de setmana, tot i que abans s'havia deixat ben net

I vam rebre resposta: "És un punt negre quan a neteja perquè els veïns no paren de traure i abocar, i els serveis de SAV i els de l'Ajuntament netegen habitualment, però als pocs dies torna a estar igual, tot i que no és lloc ni punt d'abocament". 

Segur que es donarien novament les ordres de neteja i avui mateix, uns dies després, comprovem com efectivament el lloc s'ha tornat a netejar. Vorem fins quan dura la situació.

Una altra imatge del lloc avui

El més lamentable de tot és que, aquesta manera irresponsable i incívica d'actuar, hi ha un blog popular que no la censura ans al contrari capgira l'autoria i ho aprofita per criticar l'Ajuntament i dir que consenteix un ecoparc, que no neteja, etc etc. Això sí: No voreu mai cap retret als autors veïns irresponsables que actuen contra tota la col·lectivitat i la sanitat pública fent abocament enmig la via.


Potser si es preocuparen de conéixer les actuacions municipals, deixarien de dir falsedats i actuarien com a bons ciutadans: fent una crida a la consciència dels veïns, presumptament propietaris de xalets enjardinats en la zona, que aprofiten el carrer per deixar les deixalles dels jardins. 
Igual això no li interessa al blog, sinó usar aquests actes incívics per seguir amb la seua tasca d'intoxicació i falsedats.


Línia verda 

Totes les incidències que observeu en la via publica les podeu informar a l'Ajuntament mitjançant el servei "Línia Verda".