L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 9 de març del 2019

Aquesta vesprada activitats de pilota valenciana amb protagonisme de la dona amb motiu del Dia de la Dona


Organitzada per la regidoria d'Igualtat amb la col·laboració del Club de Pilota Valldigna aquesta vesprada a partir de les 16 hores en el trinquet del Poliesportiu Municipal s'han programat diverses activitats al voltant de la commemoració del Dia de la Dona i on les protagonistes són les dones.

L'activitat a més vol ser un incentiu i un recolzament al paper de la dona en l'esport, en aquest cas en el nostre esport autòcton de la pilota, per demostrar que pot i deu ser totalment igualitari..

Després d'un taller d'iniciació per a xiquetes i dones se celebraran dues partides de pilota, amb les participants que poden vore en el cartell, una a les 17 hores i la segona a les 18 hores.

Cal remarcar un fet important: les dues partides reuneixen un ampli ventall en l'edat de les dones participants, amb la qual cosa es queda demostrat que la practica de l'esport no sap d'edats i condicions, simplement és la voluntat de la persona de practicar-ne. 

En aquest cas a més, més valuosa la presencia de la dona en l'activitat esportiva perquè en el món de la pilota valenciana ha estat l'home el protagonista, i vore com en la pilota la dona té cada dia una major presència, aferma més valor al sentit de la igualtat, en tots els camps i condicions, com ha de ser i regir una societat del segle XXI.