L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 19 de març del 2019

És temps de falles (III): Avui la mascletà i la cremà dels monuments

 
Ahir per la vesprada va tindre lloc la tradicional ofrena floral a la nostra patrona,  la Mare de Déu dels Desemparats, de la us oferim unes imatges.
 

 És un dels actes més multitudinari de les falles valleres en comptar amb la participació de moltíssims fallers i falleres de les comissions de les sis falles, fallera major de Tavernes i Cort d’Honor, en una desfilada que ha congregat també u bon grapat de  veïns i veïnes pel Carrer Major i Plaça Major, afavorit pel bon dia que, encara que més fresc respecte a anteriors, no impedia eixir al carrer i presenciar l’ofrena.


I avui el dia gran de les falles amb actes com la missa dedicada al patró Sant Josep pel matí; la tradicional mascletà sobre les 2 de la vesprada i la cremà de les falles, primer les infantils sobre les 9  i ja per la nit les falles grans, en ordre invers al premi aconseguit com és tradicional.


  Felicitats per tant avui a tots els Joseps i Josepes, i com no "als pares" en el seu dia. i a tots en general, què passeu una bona jornada i una bona nit de la crema!!!