L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 18 de març del 2019

Torna-li la trompa al xic....!!! Sobre l'impost de vehicles



Bocabadats ens hem quedat de nou en comprovar com el PP fa de la manipulació un mitjà per amagar: a) la seua falta de propostes b) que durant 8 anys sempre ha votat en contra de tot allò que ha beneficiat Tavernes.

L'Ajuntament ha cobrat l'impost de circulació. Enguany hem pagat igual que el 2018, que el 2017, que el 2016, que el 2015, etc i etc.  així fins el 2012, 8 anys, sense pujar l'impost.

El PP afirma que Compromís ha fet unes pujades bestials de l'impost de vehicles. Les dades del quadre de dalt, del Ministeri d'Hisenda, ho neguen i es comprova que en els últims 8 anys, del 2012 al 2019,  no s'ha pujat l'impost de vehicles. Ni un cèntim d'euro.

Fixeu-vos en el quadre com l'impost compren 24 apartats diferents, segons classes i motors de vehicles. De les 24 classes d'impost de vehicles, hi ha 18 que no s'han tocat en molts anys. El PP les va pujar en el 2007 i Compromís les ha mantingudes igual fins ara: 12 anys sense pujar.

En La Cotorra de mentires poques i com que no amaguem res, direm que Compromís va pujar 6 de les classes de l'impost en el 2011. I és preguntareu: ¿perquè només 6 i no totes les 24 classes que compren?.

El regidor d'Hisenda del 2011 afirmava en plenari que no hi havia cap voluntat de pujar l'impost, però s'havien de fer ajustos en els 6 apartats on el PP no seguia l'esperit de l'impost i beneficiava els vehicles amb majors cilindrades, els més cars. 

I va explicar que:

- Es modificava l'impost en motos i cotxes de major cilindrada, perquè el PP havia fet una aplicació de l'impost que beneficiava els cotxes i motos més potents.

- Els vehicles de més cilindrada estaven pagant proporcionalment  molt menys que els vehicles de baixa cilindrada. 

- S'indicava que les directrius generals de la norma d'aplicació de l'impost havia de ser que pague més aquell que més contamina, els de major cilindrada, i això el govern del PP no ho aplicava. 

Si ens tornen a governar.... De nou al pou del deute i de la ruïna econòmica.

I per acabar, ens demostren conèixer el futur i afirmen que Tavernes anirà a pitjor amb govern de Compromís i que pujarà més l'impost. Senyors del PP: Si en 8 anys, i amb un Ajuntament arruïnat pel PP, no s'ha pujat l'impost ¿per què Compromís ho ha de fer ara,  quan les circumstàncies han canviat tant a favor?

Tavernes només anirà a pitjor amb un nou govern del PP o de la dreta, aquells que han demostrat no saber gestionar i, tot i en èpoques de bonança econòmica, van deixar un deute de 27 milions en el 2011. Un deute de 27 milions que l'ha estat pagant Compromís. I sense pujar impostos l'ha reduït a menys de 5 milions.