L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 28 de març del 2019

"L'obra del col·lector de la platja és una de les fites més importants de la legislatura" ha dit Jordi Joan.

 

"El govern municipal celebra l’adjudicació del col·lector de l’avinguda de la Marina com a una de les fites més importants d’esta legislatura i com a una obra que servirà per a acabar amb les inundacions de la platja i per a urbanitzar de nou el carrer Blasco Ibáñez i adjacents" ha manifestat l'alcalde Jordi Joan en el comunicat de l'Ajuntament on s'informa oficialment de l'adjudicació de l'obra.

L'alcalde ha remarcat que "després de tots els tràmits fets per a poder realitzar aquesta obra del col·lector, a la qual cal unir el vial perimetral, podem dir que és la inversió més forta feta a la platja en els últims 25 anys”. 



3 milions per executar els dos trams del col·lector i el vial perimetral

- Hidraqua executarà el primer tram des del final de l’Avinguda de la Marina fins al depòsit d’aigua pluvial, amb un  cost sobre els 1,2 milions d’euros. Els treballs començaran les pròximes setmanes amb un termini d’execució de 20 mesos, i paralització en els mesos d'estiu. 
- El segon tram va del dipòsit d’aigua pluvial fins el canal que durà l'aigua a la mar i l'executarà i pagarà la Generalitat (1'5 milions d'euros).

- El vial perimetral en la zona nord de la platja ha estat també adjudicat a Hidraqua per valor superior als 414.000 euros. Ja ha iniciat els treballs.

Totes les tres obres suposa una inversió superior als 3 milions d'euros que, tal com va dir l'alcalde és "la inversió més gran realitzada en la platja de Tavernes els darrers 25 anys".