L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 21 de març del 2019

Els muntanyencs del Centre Excursionista fan 6 cims de 3000 metres en un dia




El passat cap de setmana dos grups de muntanyencs del Centre Excursionista de Tavernes van aconseguir pujar a diversos cims de més de 3.000 metre en el Pinineu Aragonés (vore panoràmica). 

El primer grup estava integrat per 7 membres del CETV i del Corresendes de Xeresa, i van aconseguir coronar els cim de  Garmo Negro, Algas i Algas Nord de 3051, 3036 i 3032 metres respectivament. 

Pujamt al Garmo Negro

La  ascensió va començar a les 6 h. des del refugi  "Casa de Piedra" que es troba a 1.628 m. coronant el Garmo Negro a les 11 h., a continuació  escalaren la cresta d'Algas  i van podert arribar al cim de l'Algas i l'Algas Nord per a, posteriorment,  començar el descens  arribant al punt de partida a les 16 hores. 

Cresta Algas i Cim Algas

Quant al segon grup, format per 4 membres tots ells del CETV van eixir del refugi d'Estos situat a 1.859 per a fer cim els 3 cims Clarabides tots ells de més de 3.000 m. 

Cim Garmo Negro
Cim Clarabides

Els muntanyencs es troben molt satisfets de l'èxit d'aquestes escalades perquè no va haver-hi cap contratemps de ressenyar i el fet de poder pujar a 6 cims de més de 3000 m. en un sol dia.