L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 20 de març del 2019

El carrer de l'Escorxador ja llueix unes noves voreres i passos de vianants



Les obres de millora de voreres en el carrer de l’Escorxador estan acabades talment com podeu comprovar en les fotografies. Al mateix temps que s'han construït noves voreres, i tal com ací vam informar, es va canviar tot el sistema de canonades de conducció d'aigua potable i sistemes d'electricitat, amb nous enganxes fins a les cases. 


ambé s'han habilitat passos de vianants totalment accessibles, principalment enfront de la seu musical. Totes aquestes actuacions en el carrer conegut més amb el nom castellà “del Matadero" (ací s'aixecava l'antic escorxador, on ara hi ha la seu de la Societat Musical) completa les actuacions semblants realitzades en els carrers Joan d'Àustria i Riu.



El projecte executat per l'empresa Pavasal acabarà amb l'asfaltat dels carrers esmentats, una actuació que s'ha deixat per a després de les falles. Totes aquestes obres formen part d'un únic projecte de reurbanització denominat genèricament “Reurbanització del carrer Joan d’Àustria, Escorxador i Passeig Lepant" i que ha suposat una inversió municipal de 132.601 euros.