L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 30 de març del 2019

Avui dissabte a les 20 hores "Tavernes en Cambra. Festival Internacional de Música".



 La Casa de la Cultura acull aquesta vesprada a les 20 hores el tercer concert del festival "Tavernes en cambra. Festival Internacional de Música" amb la participació del grup  "Llevant Ensemble" i Maria Tamarit.



Ens oferiran l'espectacle "Paris 1940" amb música de K. Weill i Hans Eisler arranjada per Francisco Tamarit. 


Cal indicar que abans els espectadors podran gaudir d'un aperitiu musical a càrrec de "Quartet de flautes"  de l'Escola de Música "Mestre Arnau" amb les joves intèrprets Vera Pellicer Pons, Laura Sansaloni Blasco,  Claudia Escrihuela Almiñana i Mar Selfa Cuñat.

Les entrades a preus populars de 3'5 euros.