L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 22 de març del 2019

La Generalitat millorarà el pas per Tavernes de la comarcal CV-50



La Generalitat Valenciana ha manifestat al govern de Compromís la seua ferma voluntat d’aprovar un projecte definitiu per a la millora integral de la travessera de la CV-50 al seu pas per Tavernes, dins dels estudis que realitza per acabar amb els problemes de circulació de la carretera. 
 
Els regidors de Compromís Josep Llàcer i Perfecto Benavent s'han reunit amb el subsecretari de la Conselleria de Territori, Josep Llin, i el Director Territorial de Carreteres, Vicente Serrano, per tal de conéixer l'estat del projecte de "pacificació" del trànsit per dins de Tavernes.

La Demarcació de Carreteres s'ha compromés a executar, en un període curt de temps, les obres en la CV-50 que milloraran les aturades d'autobús i la permeabilitat de la carretera. També s'eliminaran semàfors i s'ampliaran mitjanes per a augmentar la seguretat de veïns i la fluïdesa al trànsit de la carretera, posant solució a unes problemàtiques que arrastra Tavernes des de fa dècades.

Cal indicar que aquestes actuacions són independents i tenen res a vore ni afecten en absolut els avanços que ja hi ha en el projecte de la circumval·lació de la CV-50, que està redactat i s'ha remés a la la Conselleria de Medi Ambient per al seu estudi d’impacte ambiental. 

 Aprovar d'urgència el projecte de la rodona del carrer Portalet


Josep Llácer i Perfecto Benavent van poder escoltar dels responsables de la Generalitat que aprovaran d'urgència el projecte de la redona del carrer Portalet i adjacents. L'objectiu de l'obra és la millora de la seguretat d’este encreuament, ja que es tracta d’una zona sensible i molt transitada per ser l’entrada i eixida de l'IES Valldigna i del Polígon del Pla. Estes actuacions complementen l'obra ja executada als carrers Divina Aurora i Barranc.

També els van informar que, per a millorar la seguretat viària i ciutadana a l’hora de creuar la carretera CV-50 s'instal·laran tres passos de vianants a l'alçada dels carrers Alfàndec, del carrer de L'1 i el 2 i del carrer Cristóbal Almel·la.


Carreteres va indicar així mateix que la Generalitat estudia les solucions per a millorar en l’entrada a Tavernes per la zona est, en el punt d'accés al carrer Major i al carrer Ràfol des de la carretera.