L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 26 de març del 2019

Adjudicada la construcció d'un ascensor en el cementeri i obres d'eliminació de barreres arquitectòniques



L’Ajuntament de Tavernes ha adjudicat a l'empresa "Bluedec SL" l'execució del projecte "Eliminació de barreres arquitectòniques en la part nord del cementeri" per un import total de 63.516 euros

Un total de 6 empreses es presentaren al concurs públic, essent "Blueduc SL" qui va presentar la millor oferta en relació qualitat preu i qui instal·larà un ascensor i una passarel·la de pas en la part nord del cementeri municipal amb l’objectiu d’eliminar les barreres arquitectòniques. 

Les obres garantiran l’accessibilitat a la zona del cementeri on el govern de Compromís està duent a cap una ampliació del cementeri on es construiran  636 nínxols que satisfaran les necessitats de la ciutat durant vora 20 anys.

El PP en contra de les millores del Cementeri Municipal (novembre 2018)
Una vegada més, el PP en contra d'una obra que beneficia Tavernes

La proposta presentada per Compromís va ser aprovada per Compromís, PSOE i EU en el plenari del passat novembre. Només el PP va votar en contra de la millora.


El govern de Compromís ha invertit els darrers anys en el Cementeri Municipal mig milió d’euros en:

- La rehabilitació dels trams més antics i més deteriorats, localitzats a l’entrada del recinte, i la construcció de 64 nínxols i 35 columbaris. Inversió de 162.000 euros.

- Construcció de 94 nous nínxols, en la zona sud-est, amb una inversió de 78.320 euros.

-
Preparació de terrenys, rampa d’accés i nova zona de gestió de residus: inversió de 70.000 euros. 

Construcció de nous nínxols en la zona d'ampliació
- Construcció dels primers 60 nínxols i treballs general de condicionament. Inversió de 100.000 euros.

- Inversió de 48.000 euros en un elevador porta fèretres amb vehicle elèctric.

-  Ara hi ha la inversió de 63.000 euros en l’elevador i passarel·la.