L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 25 de març del 2019

L’Ajuntament col·labora amb la ONG "Viviendas para los sin techo"

 

L'Ajuntament de Tavernes, per unanimitat, va aprovar en la passada sessió ordinària la proposta del govern municipal de Compromís de modificació un crèdit per a firmar un conveni que permeta atendre part de les necessitats de la ONG de desenvolupament "Viviendas para los sin techo", on estan implicat molt del personal sanitari de l'Hospital Francesc de Borja de Gandia.

L'objectiu és que Tavernes col·labore amb un projecte que reforça les estratègies de prevenció en la lluita contra la malària a Guinaw Rails Nord, un dels setze districtes de Pikine (Senegal), a través de la compra de mosquiteres per a llits que beneficiaran unes 500 famílies. 

La modificació de crèdit en el pressupost del 2019 ascendeix a un total de 1.165 euros en la partida "Altres ajudes socials" i s'hi destina la recaptació de l’obra de teatre solidària "L’últim viatge a Treblinka", celebrada el passat 17 de febrer a la Casa de la Cultura i que va tindre una gran acceptació entre els veïns de Tavernes. 

La col·laboració de l’Ajuntament amb la ONGD "Viviendas para los sin techo" referma el compromís solidari del consistori i de la població vallera amb els més necessitats.