L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 15 de març del 2019

Acude crema la seu falla


 
La gran família d'Acude ha gaudit un dia de diversió festa i ball amb motiu de la "crema" de la falla de l'entitat que enguany s'ha plantat amb la temàtica "dels indis". Com es pot apreciar en les fotografies tot el món portava la vestimenta pertinent, inclòs el ram de la fallera major és fet de plomes d'au, perquè cal dir que l'entitat ha nomenat una fallera major i una president de la falla.


Fallera major i president de la falla


Tota la falleta és el resultat del treball que dia a dia han executat a partir de material reciclat  amb molta estima i paciència. A més a més,  han pogut refrescar-se amb una bona orxata i fartons que el dia calorós ho mereixia.


Després de cançons i balls, i unes paraules de l'alcalde Jordi Joan que acompanyats de membres de la corporació ha assistit a l'acte, han eixit a la placa Major, on davant l'Ajuntament i en companyia dels familiars i altres convidats, s'ha cremat el monument faller tal com mana la tradició.


Visca la falleta d'Acude

2 comentaris:

Associació Acude ha dit...

Hola. Som lAssociació Acude. Vos agrairíem que ens doneu permís per a usar fotos vostres.
Gràcies

La Cotorra de la Vall ha dit...

Us hem indicat per altres mitjans que no hi ha cap problema, les podeu usar com a vostres. I gràcies per la tasca que feu amb els nostres majors.