L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 21 de març del 2019

Treballs per millorar el centre transformador del Calvari i evitar apagades


Els treballs de millora i cablejat nou des del centre de transformació que hi ha annex a la paret del Calvari  fins al situat en el passeig del País Valencià continuen i aquesta darrer setmana es podien observar els treballs ja en la plaça de l'Església (foto superior).

Treballs al carreró de la Pujada al Calvari
Els treballs, tal com vam informar en el començament, s'han iniciat després d'unes reunions celebrades temps arrere entre el govern de Compromís i el cap d’Iberdrola de la zona, on se li va informar a l'empresa les queixes del veïnat per l'estat o falta de potència del transformador del Calvari, que presumptament era la causa de les múltiples apagades en la zona.

 

Abans i després dels treballs efectuats enfront del Braç Treballador
La sol·licitat de l'Ajuntament ha estat atesa per l'empresa, i com ha resultat s'executen unes obres que han de millorar el subministrament i han de satisfer les aspiracions veïnals.



Les fotografies que us oferim permeten observar el nou cablejat que es deixa vore enmig de les rases obertes en els carrer i que solucionarà els problemes que venia patint la barriada del voltant del Calvari, uns problemes que s’han plasmat en apagades elèctriques.