L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 16 de març del 2019

PLENARI EXTRAODINARI MARÇ 2019: La corporació aprova una modificació en el pla plurianual de finançament del col·lector

La corporació vallera en la sessió extraordinària de dijous  aprovava un canvi en el percentatge corresponent de les anualitats d'execució de l’obra del col·lector d’aigües pluvials en la platja.

El plenari municipal, en sessió ordinària del passat mes de novembre, havia aprovat la proposta del govern de Compromís que feia bons els percentatges totals d’obra a aplicar en cadascun dels tres anys previstos inicialment per a executar les obres.

Aquests percentatges eren del 4’29% amb un import de 59.052,53 euros el passat 2018; un del 45,71% i valor 629.199,01 euros per al 2019 i finalment un tercer del 50% i valor 688.351,42 euros per a l’any 2020, en que està previst finalitze l’obra.

La complexitat del tràmit administratiu va dificultar l’inici del col·lector els darrers mesos del 2018. Les previsions és iniciar-lo en breu i com que la voluntat és que una part de l’execució siga coetània amb el vial perimetral, per davall del qual ha de transcórrer, s’ha decidit modificar els percentatges a la realitat actual.

Traçat del col·lector
Dit de manera senzilla i pràctica:  la quantitat que no es va executar a final del 2018 s’afig al 2019, de manera que enguany s’executarà el 50% amb un valor de 688.351, 42 euros i el 2020 l’altre 50% amb el mateix valor.

Recordem que l’Ajuntament ha adjudicat a "Hidraqua Gestión Integral Aguas de Levante SA" les obres del vial perimetral en la zona nord de la Platja de Tavernes i s’està ara en el procés d’adjudicació del col·lector, que anirà soterrat davall.

Encara que l’acta de replanteig del vial perimetral ja s’ha efectuat, s’imposa un temps a l’espera de l’inici del col·lector, per tal que si les adjudicatàries foren diferent es coordinen entre elles per a executar la part d’obra on s’afecten mútuament. També es podria donar el cas que la millor oferta presentada per al col·lectora fora d’Hidraqua, que també ha presentat plica.