L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 25 de març del 2019

La reforma del carrer Corralot està conclosa


Les obres de millora i adequació d'accessibilitat del carrer Corralot estan concloses. L'ajuntament ha instal·lat una barana enmig del carrer, en la part on era més pronunciat el pendent del pis per tal d'ajudar a les persones amb dificultats físiques.

També i com es pot vore a les fotografies, al final de la baixada s'han instal·lat unes baranes amb l'objectiu d'evitar eixides ràpides al carrer Sant Benet, sobre tot de xiquets que poden tindre la temptació d'usar el carrer com a pista de patinets o bicicletes.

Aspecte actual del Carrer Corralot
Les obres han eliminat els graons existents abans, veritables barreres arquitectòniques, i l'han adequat a la normativa vigent en matèria d’accessibilitat i la millora de la seguretat vial. Les fotografies permeten observar l'estat actual del carrer i com era abans de la reforma.
Una imatge d'abans del carrer Corralot, amb les antigues escales

El projecte de millora del carrer Corralat estava inclós dins d'un projecte general denominat “Millora de l’accessibilitat dels carrers Calvari, Corralot i Travessera Sant Benet”. Aquest projecte ha suposat una inversió municipal de 133.000 euros.