L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 23 de març del 2019

L'Ajuntament liquida el 82% del deute bancari que hi havia en l'any 2011


El govern de Compromís va presentar en el passat plenari la proposta d'amortitzar 3'3 milions del deute que encara tenia amb els bancs. La proposta va ser aprovada amb els vots a favor dels regidors del grups Compromís, PP i EU.

El PSOE no va donar el seu suport a la proposta que permet reduir el deute municipal, però no sabem el motiu perquè no va fer cap explicació justificativa del vot en el plenari.

Tal com va informar l'alcalde Jordi Joan, el govern de Compromís destinarà aquests 3'3 milions d'euros a liquidar els préstecs bancaris afectats per un major interès. Aquesta quantitat és una part del romanent positiu de tresoreria del 2018 que, tal com es va indicar en el plenari ordinari de març ascendeix a 4.573.545 euros.

Això vol dir que, els darrers huit anys, l’ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha liquidat el 82% del deute contret a l’any 2011. "Partíem de 27 milions de deute en el 2011 i ara, amb els 3'3 milions que destinem a pagar préstecs, acabarem la legislatura amb un deute inferior als 5 milions" remarcava l'alcalde Jordi Joan.

A més, afegia que “en pagar deute, disminueix la quantitat a pagar tant per anualitats dels préstecs pendents com pels corresponents interessos, i això permetrà incrementar la quantitat per a destinar a inversions en pròxims anys”.


Segons la nota municipal