L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 12 de març del 2019

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Orgull de Tavernes



Nosaltres estem orgullosos de ser de Tavernes; orgullosos de ser un poble on governa la coalició Compromís, de la qual forma part la nostra tradició de Bloc perquè defén els interessos del valencians i valencianes sense mandats de fora. Orgullosos de vore com des de Tavernes es defensen a capa i espasa (en sentit metafòric) els valors de la llengua, el territori, la identitat... En definitiva, estem orgullosos de ser i volem continuar essent valencians.

No som un simple “municipio”, senyor Ximo Aguar, nom amb el qual vostè ens qualifica a un article de “Valencia Plaza”: tenim un nom, Tavernes i un cognom, de la Valldigna, que ens parla ben bé que sóm i quin ha estat el nostre paper en la història del valencians. I n’estem orgullosos, encara que vostè ens ha menyspreat no usant el nom del nostre poble, una cosa que si que fa en la resta de localitats que esmenta en la seua crònica “Primarias de Compromís: dime qué se votó en tu casa y te diré quién eres”.

Què té Canals, l’Olleria, Sagunt, Crevillent, Pego... que no tinga Tavernes, perquè vostè no l’esmente i es limite a tractar-nos com a “un municipio” a l'article? 

Senyor Ximo Aguar, confiem que ens ho llija, que algú li ho faça arribar i així sàpiga i s’assabente que nosaltres som Tavernes, som coneguts popularment com la Vall, i siga amb un o altre nom que vostè hauria pogut usar, hem de dir-li que estem orgullosos del lloc on hem nascut, de la nostra història des de Bolomor, del parlar que ens han donat, dels sentiments que hem mamat dels pits de les nostres mares... orgullosos de ser Tavernes o de la Vall, de ser un poble que estima i batega el cor a l’uníson de la nostra terra valenciana.

I estem orgullosos de defensar la nostra terra, des de totes les vessant, i per això hem fet nostre l’himne de la ciutat: defensem la nostra terra per ser grans, ens aixequem i no ens aturem quan ens venen els mals colps, i continuem lluitant per fer un poble gran, contents i pagats del lloc on hem nascut, del lloc on vivim, treballem, respirem, estimem... en definitiva, orgullosos de Tavernes, malgrat que vostè no ens nomene, Sr. Ximo Aguar.

I orgullosos d’estar al costat de Compromís i com diu el nostre himne, de lluitar i treballar per fer un Tavernes gran.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Hola. Que no apareciera el nombre del municipio en el artículo se debía simplemente a un error en la redacción del mismo. Es decir, básicamente que creíamos haberlo incluido en algún momento y no era así. Ya está subsanado. Gracias por seguirnos y enhorabuena por ser tan firme en la defensa de Tavernes de la Valldigna.