L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 24 de març del 2019

"Orgull valler" a la presentació de candidats municipals de la Safor-Valldigna




L'acte de precampanya d'ahir a Gandia protagonitzat per Compromís i on es va comptar amb militants arribats des de tota la comarca Safor-Valldigna va servir per presentar també els alcaldables de la coalició valencianista a la nostra comarca.

I a l’acte va assistir una representació del col·lectiu de Tavernes encapçalada per l’alcalde i candidat a la reelecció Jordi Joan que van presentar la campanya “orgull valler”, demostrativa del que ara és Tavernes després del període negre de la gestió econòmica dels anteriors governs, que deixaren un deute de 27 milions en l’economia municipal, cosa que i impedia atendre necessitats bàsiques del municipi fins l’any passat quan el pressupost del 2017 va donar un resultat ben positiu.

"Orgull valler" resum el que Compromís vol per a Tavernes: una ciutat digna per a viure-la, per gaudir-la en tots els aspectes culturals, gastronòmics, mediambientals, vivencials... 



"Orgull valler" per una ciutat que avança ara amb pas ferm després d'haver superat la ruïna econòmica en que ens van deixar anteriors governs... "Orgull valler" per un govern que s'ha preocupat per les persones i ha millorat els serveis i els programes socials.

I en el centre d'aquests 8 anys últims, l'esforç del govern de Compromís en pagar 22 milions deixats per l’anterior govern del PP, i que ha permés a la ciutat eixir del pou en que els anteriors governs ens ficaren. "Orgull valler"  per la quantitat de projectes i inversions per a Tavernes engegats els darrers dos anys de manera que, actualment entre projectes acabats i en fase d’execució, s’han invertit o hi ha en marxa més de 5 milions en millores per a Tavernes.

Quan a les intervencions dels orador cal destacar la del candidat al Congrés, Joan Baldoví, que deixava ben clar que aquesta campanya va ser la de la invisibilitat dels valencians, perquè els partits de Madrid només parlaran de llaços grocs i altres problemes que no ens afecten.



¿Qui parlarà dels valencians i les valencianes després del 28A? Qui parlarà dels nostres problemes durant aquesta campanya? preguntava el candidat al Congrés, Joan Baldoví, que afirmava que “només amb grup propi de Compromís al Congrés podrem seguir treballant per millorar la vida dels valencians i valencianes”.


L’acte va comptar, a més de Joan Baldoví, amb la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, el síndic en Les Corts, Fran Ferri. La que serà candidata a la Generalitat, Mònica Oltra, va remarcar que el PP denunciava “traïció a la pàtria mentre robaven els diners de tots i retallaven en drets” i una reivindicació assumida per tots els participants: la necessitat del Tren de la Costa, eixe tren Gandia-Dénia que ha de continuar fins Alacant i que fa dècades d’anys, amb govern del PP i del PSOE a Madrid, que no ha avançat mentre han omplert la pell de la geografia peninsular amb AVEs ruïnosos.

Remés