L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 18 de març del 2019

El PP no en té prou amb votar en contra del col·lector, ara li posa pegues al finançament de la Generalitat


El plenari celebrat el passat dijous va aprovar, tal com ací ja vam informar, un canvi en el pla plurianual de finançament del col·lector de la platja: els 59.052 euros del 2018 passaven a incrementar la inversió a fer en el 2019. Per tant, en la part a pagar per Tavernes queda així: cadascun dels anys 2019 i 2020 executarà el 50% amb un valor de 688.351,42 euros per cada any. 

Eixa és la part del finançament de Tavernes. L'altra part del projecte l'ha d'executar la Generalitat, una inversió sobre 1'5 milions d'euros d'estalvi per a Tavernes gràcies a les gestions de l'alcalde Jordi Joan amb la Direcció General de l'Aigua de la Generalitat.

La Generalitat ha de pagar la meitat del col·lector com s'ha informat en moltes ocasions al plenari municipal. Si llegim el document de dalt, es pot seguir tot el procés i les gestions realitzades pel govern de Compromís davant de la Generalitat. El regidor d'urbanisme, Josep Llácer, el va explicar fil per randa, explicació que podeu escoltar en el vídeo





De votar NO al projecte del col·lector a tractar de mentirós a l'alcalde en el plenari 

Cal saber que el PP va votar en contra del projecte del col·lector de la platja el novembre del 2015. Tots els partits votaren a favor, excepte el PP que va votar en contra.

Potser per això ara, quan ja està adjudicat el vial de la platja i s'ha fet l'acta de replanteig i les obres van a començar prompte, potser també ara perquè fa uns dies que s'han obert els sobres de l'oferta econòmica per executar el col·lector,  per tot això, posen dubtes i volen confondre Tavernes davant un obra tan esperada fins a l'extrem d'acusar i qualificar de mentirós a l'alcalde Jordi Joan en plenari.

Novembre del 2015: El PP va ser l'únic que va votar en contra del projecte del col·lector

La portaveu del PP, a pesar que es transmet i es grava, li va dir mentirós a l'alcalde. Això sí, sense aportar cap prova per mantindre l'insult. I com no en va tindre prou, va afegir que mentia i enganyava els seus propis regidors de Compromís i al poble de Tavernes en el finançament del col·lector per la Generalitat. 

L'alcalde Jordi Joan, davant el desconeixement que demostra tots els plenaris de les coses de les Administracions, li va dir que com en la rotonda enfront del nou local de la Policia Local, a la Generalitat no li calen de cap conveni. De tota manera el document i l'explicació del mateix en el vídeo, ho deixen ben clar.