L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 10 de març del 2019

La falla La Via presenta la seua campanya social "Si tu pots, jo puc"


 El passat divendres la falla La Via va presentar sota el lema "Si tu pots, jo puc" la seua campanya de conscienciació social, enguany dedicada a la igualtat entre la gent de totes les edats, dones i homes.


Des de fa quatre anys, aquesta comissió fallera de Tavernes de la Valldigna treballa i porta a terme una campanya de conscienciació social entre els habitants de la nostra població, i en aquest cas s'ha triat com a objectiu principal la creació de consciència envers la igualtat entre l'home i la dona.


Per a aconseguir-ho, la falla la Via ha basat la campanya en 4 cartells que seran publicats a xarxes socials i internet, per fer visible la igualtat entre persones de diferents sexes i recolzar la idea de que qualsevol tasca pot dur-se a terme per tothom,  no és qüestió de sexe.


 
Cal també remarcar que la  Falla La Via segueix amb la campanya de reciclatge. Així, mitjançant gots reciclables, ajudarem a que la nostra terreta i el nostre planeta tinguen una millor vida. 


L'acte que va tindre lloc en el casal faller, va finalitzar amb el lliurament a la corporació municipal  d’un exemplar de cada cartell per col·locar-lo a l’Ajuntament.

Remés per la falla

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ara fa falta una campanya per a respetar els plemitjorns i les nits, i que els menuts no tiren coets en hores que molesten.