L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 22 de març del 2019

Fake News nº 3: Orgullosos de la bona gestió econòmica i sense augment d'impostos


Un “Fake news” és una noticia falsa publicada en les xarxes socials (blogs, facebook, internet...).  Les “Fake news” són això: “falses notícies”, publicades amb la intenció d'enganyar i fer mal a un polític o un partit. Usa  titulars sensacionalistes, falsos i fabricats amb l’única intenció d’enganyar, no mai d'informar.

¡Què fàcil és mentir i manipular les xifres, però sense aportar cap document! El PP i la seua portaveu/candidata continuaven amb la manipulació en lloc d'arguments polítics en els cartells publicats en temps de falles.

Les nostres butxaques l'únic que han notat ha estat el "cadastrazo 2007" del PP, multiplicant per dos l'IBI i els valors cadastrals, i les retallades en sanitat, educació i serveis social, fet pel govern de Rajoy, del PP. I amb això hem pagat moltes medicines, els cuidadors de persones necessitades, llibres, retallades de beques etc.  Eixes són les coses que les nostres butxaques han notat.

Ací ho hem explicat moltes vegades en articles i presentant com a prova quadres del Ministeri d'Hisenda o els rebuts de l'Ajuntament. Ho resumim.

- Compromís no ha pujat des del 2012 les taxes de fem, neteja viària, aigua potable...  Les taxes han estat 8 anys sense pujades.

- Compromís no ha pujat des del 2012 els impostos de guals, vehicles o el de construccions. 8 anys sense pujades

- Hi ha l'IBI, un impost que és molt complexe perquè no compren un sol concepte, sinó múltiples (habitatges, solars, terrenys urbanitzables, terrenys de conreu, comerços, indústries, garatges, infraestructures com l'autopista, etc). No és pot parlar de l'IBI i reduir-ho a un sol concepte dels que abraça. Importa la globalitat, allò que l'Ajuntament percep per tots els conceptes i és el mateix del 2012: 6'4 milions d'euros.  

- Compromís ha aconseguit rebaixar el valor cadastral un 35% i deixar-lo en valors del 2007: menys impostos IRPF, menys plusvàlua i més facilitats a l'hora de sol·licitar ajudes i beques. Això no ho diuen.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Llastimeta donen estos del PP, que en compte de fer campanya fan contra-campanya... Algo molt típic en la política espanyola (molt trist)