L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 26 de març del 2019

L'Ajuntament publica el concurs d'adjudicació de les instal·lacions atlètiques al Camp del Vergeret.




El govern de Compromís ha fet públic el concurs d'adjudicació del projecte "Habilitació i instal·lacions esportives i subministrament de material esportiu per a la pràctica atletisme en el Camp del Vergeret" (vore fotografia superior).

El projecte construirà en el Camp del Vergeret una pista de tartán de 60 metres amb 8 carrils d'un metre i vint centímetres d'ample, zona per practicar el salt d'alçada i pista per al salt de llargada amb el seu fossat, així com zona de llançament de pes i disc,  però en el cas del disc només serà per a practicar la tècnica.  A més s'adquirirà el material necessari de llit, saltòmetre, etc. i aparells que calen per a la pràctica esportiva.


Plànol de situació dins del Camp del Vergeret


Tots aquests elements es disposaran a l'espai ubicat entre el camp de rugbi i la nau multiusos amb una disposició en eix nord-sud. El valor inicial del contracte, amb ofertes a la baixa, és de 151.999 euros, impostos inclosos i les empreses interessades poden presentar les seues ofertes fins del 23 d'abril. Una vegada adjudicada, hi haurà tres mesos per a executar-la.

Per a la construcció d'aquestes instal·lacions esportives, el govern de Compromís disposa de subvencions aconseguides de la Diputació dins del plans d'ajudes als municipis. Les instal·lacions seran usades pels clubs d'atletisme locals, però també serviran per introduir l’atletisme als xiquets i joves de centres escolars i instituts en els seus horaris escolars, i fins i tot de l’Escola de Jocs. 

Informació pròpia i de la PCSP