L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 9 de març del 2019

Les noves cares de la candidatura municipal de Compromís


Compromís ha incorporat a la candidatura un conjunt de persones per fer realitat el programa de la formació la pròxima legislatura. Persones totes que, al llarg de la seua trajectòria cívica, han demostrat sempre l’orgull de ser de Tavernes i la il·lusió de treballar per aconseguir una ciutat digna per a viure i disfrutar-la.

Jordi Joan destacava aquest tret de la candidatura: la incorporació de persones implicades en el teixit associatiu de la ciutat, persones que han participat en entitats i associacions culturals, festives, esportives sense oblidar tampoc el grup de regidors amb els quals ha compartit govern, i que s'incorporen a la candidatura, amb la qual cosa es valora també la tasca feta.



I amb aquests eixos bàsics pren forma la candidatura de Compromís: l’orgull de voler representar tot el conjunt de la societat vallera i, ja superades etapes complicades, per continuar avançant per aconseguir una ciutat digna, la ciutat que en paraules del candidat a l’alcaldia Jordi Joan “mereixen els vallers i valleres, una ciutat digna per a viure i disfrutar-la”



Una ciutat, per tant, on es puga estimar els veïns, la terra, la nostra llengua i cultura, i demostrar que Compromís és una formació on prima l’orgull de ser valencians i valencianes, tot i perquè primer que res tenen l’orgull de ser vallers i valleres. 

Orgull de Tavernes 

Els candidats tenen clar una premissa: “volem ser dignes de vosaltres, veïns i veïnes” i fer junts el camí per fer “un poble gran” i mirar al front, de cara, amb orgull de ser de Tavernes.

I per aconseguir-ho, la formació valencianista ha confiat, a més dels regidors que ara formen el govern amb aquestes persones: 




-  Mónica Palomares Bixquert, de 46 años, infermera i durant cinc anys presidenta de la Associació Amics del Cavall de la Valldigna, ocupa el segon lloc en la llista.


- Sergi González Frasquet, de 35 anys i enginyer de telecomunicacions, persona molt arrelada en el món de l’esport i que ha estat president del Club d'Atletisme de Tavernes,  és ara directiu de la UE Tavernes. És el tercer de la llista. 



- Anna Anna Bellver i Garcia, de 44 anys, llicenciada en Filologia Anglesa i l'actual directora de l'IES Jaume II El Just, amb la qual cosa la reforma de l’institut assoleix la màxima importància dins del programa electoral de Compromís. Serà la sisena de la llista.



- Angela Llinares Asunción, de 22 anys, estudiant de Farmàcia a la Universitat de València, secretaria d’Organització de Joves PV-Compromís. Ocupa el lloc 11é 



- Pau Fayos Montagud, de 23 anys, economista i cursant un màster en Anàlisi Política. Jove però amb experiència en el sindicalisme estudiantil a la Universitat, és el secretari de Finances de Joves del País Valencià - Compromís. Número 12 de la llista


- Fina Vercher Tió, 49 anys, professora d'anglés al CEIP Alfàndec, apassionada de la música i la lectura. Va la 13a en la candidatura. 



- Juan Emilo Santos Juanes Ibáñez, 46 anys, agricultor des de l'any 90, persona compromesa amb la defensa del camp i de l’agricultura valenciana, serà el 14é de la candidatura. 



- Sauret Tent i Ferrando, de 58 anys, treballador de fusteria metàl·lica, i persona molt vinculada al món faller, ocupa el 16é lloc de la llista. 



- Isabel Chóver González, de 61 anys, metgessa, treballa en la Salut Pública al Centre de Salut de Tavernes i en una consulta privada a Tavernes. Persona molt implicada i preocupada amb la sanitat dels vallers i valleres. 


 Una llista com indicava el candidat a la reelecció, Jordi Joan, “on es valora la bona gestió duta a cap les passades legislatures pels regidors en el govern, amb l’aportació de noves idees i perspectives per a Tavernes, perquè siga una ciutat digna per viure i per a disfrutar-la ”.

Així, Encar Mifsud està en el quart lloc, Josep Llácer en el cinqué, Noelia Alberola és la sisena dona, Enrique Chofre, ocupa el 8é, Pilar Ausina el 9é i l’actual edil de Agricultura, Emili Enguix, tanca el llistat de regidors ara en el govern.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Perque s'ho deixen Bea i Perfecto?????. Pots dir alguna cosa al respecte?????