L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 6 de març del 2019

Segona sessió preparatòria per a la Cursa de la Dona de divendres


 
Tal com estava anunciar, ahir per la vesprada va tindre lloc la segona activitat preparatòria de la Cursa de la Dona que celebrarem a Tavernes el pròxim divendres.



Com podeu vore a les fotografies, un altre grup de dones es va acostar a la plaça del poliesportiu amb el desig i bona voluntat de preparar-se bé físicament per participar en la prova, per tal de poder el divendres gaudir al màxim de la festa que es munta a  la Plaça Major amb motiu d’aquest esdeveniment esportiu però sobre reivindicatiu.



Cal agrair l’esforç i bona voluntat demostrada per les dones que al llarg del dia han participat en l’activitat de preparació i han fet pinya per aconseguir la visibilitat dels actes preparats amb motiu del Dia internacional de la Dona.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Mol bono iniciativa, gracies per tot el que esteu fent par a la cursa de la dona.