L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 7 de març del 2019

Presentació de l'Escola del Club Ciclista la Valldigna



El Pavelló Carlos Pellicer de Tavernes va acollir la presentació dels alumnes i les alumnes, un a un, així com dels tècnics de l'Escola de Ciclisme la Valldigna.

El responsable del club, Salvador Olaso, i el regidor d'Esports, Josep LLácer , dirigiren unes paraules d'agraïment als pares i mares dels xiquets, a la directiva del club i a tots els assistents.


El regidor Josep Llácer va reconéixer l'esforç i el treball del club en l'organització de la Challenge de Ciclocross celebrat el passat 1 de novembre i que va ser tot un èxit, i en especial a Salvador Olaso, el seu coordinador. 

El regidor de Compromís va agrair l'esforç dels pares i mares per portar als xiquets i xiquetes a l'escola on s'aprenen valors que els serviran per a tota la vida i va felicitar el club pel 40é aniversari de funcionament de l'escola.