L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 27 de març del 2019

L'Ajuntament inicia les obres de millora del carrer Divina Aurora i adjacents



L'Ajuntament ha iniciat les obres de millora del carrer Divina Aurora i adjacents. L'obra té com a denominació "Execució de guals accessibles en el Carrer Divina Aurora”  i s'ha adjudicat a l'empresa local "Grau Pascual", per  152.000 euros (iva inclòs). 
 

El temps previst per execució és sobre els tres mesos i les obres han començat per les tasques prèvies de descobriment de la xarxa d'aigua potable de la zona per evitar que un imprevist deixe sense proveïment a zones de la població.



Les obres eliminaran les barreres arquitectòniques, ampliaran els espais per a vianants i persones amb mobilitat reduïda del carrer Divina Aurora i els seues encreuaments. També es milloraran els passos de vianants que s’adequaran a la normativa vigent en matèria d’amplada i accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda.
 
Un dels encreuaments a millorar del carrer Divina Aurora

Més de 1 milió d’euros invertits en carrers i millora de l’accessibilitat

 El govern de Compromís porta invertits més d'1 milió d'euros en obres de millora en la via publica en la presenta legislatura.

 -179.000 euros en els carrers La Barca-Encreuament Mitja Galta i Carrer del Mar

- 194.000 en el Carrer La Barca encreuament amb els carrers Els Sequers
- 210.000 euros en la zona del Prado-Mestre Sansaloni i carrers adjacents
-133.000 euros en carrer Calvari-Travessera Sant Benet-Cantalot
-180.000 euros zona Escorxador-Joan d’Àustria (en fase d'acabament)
-152.000 euros en el Carrer Divina Aurora ( obres iniciades)
- 41.600 euros asfaltatge de "Carrer de l'U i el Dos", Passeig del País Valencià, Reina Mora i Passeig Colom (adjudicada).