L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 12 de febrer del 2019

Quina és la situació de l'Institut Jaume II el Just? T'INFORMEM què va aprovar el ple per unanimitat en un video.



Una vegada més el PP tergiversa i manipula la situació en que es troba el projecte d’un nou edifici per a l’institut Jaume II el Just,  i ho ha fet amagant a la ciutadania les decisions preses per unanimitat en el plenari municipal. 

La seua portaveu actua com si en el plenari sentirà ploure, sense atendre les explicacions, quan es va donar complida informació que, en la votació per aprovar els pressupostos de la Generalitat,  va ser el  vot majoritari del PSOE, Compromís i Podemos  qui va rebutjar les esmenes presentades pel seu partit. Cosa diferent és que ella ho tergiverse i ho personalitze només en el diputat Jordi Joan i l’institut Jaume II el Just.

Cal saber que l'esmena dels populars demanava a la Generalitat que dedicara diners a construir centres educatius, quan la Generalitat té prevista aquesta actuació dins dels fons destinats al Pla Edificant. I van presentar una esmena genèrica i general, sense especificar a quins centres havia d'afectar.

De tot això es va parlar i es va explicar en el plenari de Tavernes: no es pot consignar en el pressupost de la Generalitat una partida concreta i única per a una obra que, com l’institut valler, no té encara el projecte i per tant, no se sap quant s’ha d’invertir. 

I si l'institut no té encara projecte és perquè durant 20 anys el govern de la Generalitat del PP no va redactar cap document. Ha estat els darrers anys, amb el canvi de govern de la Generalitat i les gestions de Compromís Tavernes quan s'han redactat els informes que han determinat les actuacions a fer en el centre. 

Tot això ho callen i amaguen. No expliquen als vallers que, una vegada coneguts els informes tècnics de l'estat del centre,  va ser el plenari de Tavernes qui va decidir per unanimitat construir-lo dins del Pla Edificant i que l’edifici seria nou de trinca. 

I això que fa uns mesos, ja  vam advertir que estaven falsejant la realitat: 

https://lacotorradelavall.blogspot.com/2018/04/per-que-sencabota-manipular-i-falsejar.html 

Ara, millor que llegir les nostres explicacions, escoltem la intervenció de l’alcalde Jordi Joan sobre el tema. Paga la pena vore el video complet. No se’l perdeu, perquè és un aclariment total per als vallers, pares i alumnes, que vulguen  saber més del tema.







1 comentari:

Anònim ha dit...

El pp i ara el psoe juntets i manipulant.