L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 5 de febrer del 2019

Els alumnes de “T’avalem” instal·laran els senyals del sender de les Fontetes de Cantus




L’alumnat del Projecte T’Avalem 2018/19 de l’especialitat forestal han preparat els senyals que instal·laran en el sender de les Fontetes de Cantus a la Muntanya de les Creus. Aquest senyals serviran de guia per als molts senderistes que visiten Tavernes per practicar aquesta modalitat esportiva.

Tal com vam informar fa uns dies, entre les pràctiques dels alumnes havia estat la reparació i habilitació de la senda que, des del Calvari, condueix a les Fontetes de Cantus i que forma part del PR CV-38. 
 



Una vegada acabats els treballs de recuperació, en uns dies es procedirà a la instal·lació dels senyals, un treball que s’acompanyarà del marcat horitzontal de tota la senda que enllaça amb el SL Senda dels Castellets i el tram del PR CV-38 que condueix a l’Alt de les Creus.

La senda de les Fontetes de Cantus, a la Muntanya de les Creus, va ser millorada  i els alumnes van procedir a obrir el  tram que quedava pendent, uns treballs que va servir per habilitar uns esglaons amb pedra, fusta i morter amb la finalitat de disminuir la velocitat de l’aigua de pluja i així minvar l’erosió que provoca. 





“T’Avalem” és un programa mixt d’ocupació i formació que té com objecte millorar l’ocupabilitat de persones aturades majors de 16 anys i menors de 30, i són 20 els joves contractats enguany.

El govern de Compromís dedica a aquest programa en la seua edició 2018-2019 la quantitat total de 400.000 euros provinents d’una subvenció de la Generalitat, a través del Servef, i cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu i que complementa l’Ajuntament amb una aportació econòmica de 20.000 euros de fons propis.