L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 9 de febrer del 2019

XLII Setmana Muntanyenca del Centre Excursionista

El Centre Excursionista de Tavernes celebra a partir d'avui dissabte, dia 9, les activitats de la XLVII Setmana Muntanyera que es perllongaran fins el dia 24 de febrer amb el "Trail de les Creus". Cal remarcar que aquesta activitat, social i esportiva, es realitza des de la fundació del CETV, és a dir fa 47 anys.

El primer acte se celebrarà aquesta vesprada amb la presentació de les activitats de la setmana a partir de les 19'30 hores, el lliurament dels premis del XI Concurs Social de Fotografia.

Per a demà diumenge, 10 de febrer, està anunciada la tradicional "Marxa Travessera Alzira - Tavernes" pel Barranc de la Casella, Font del Barber, Sangonera i Sender dels Amoladors. L'anada fins la font del Garrofer serà en autobús

Les activitats passen després al dimecres, dia 13, amb una observació astronòmica a càrrec de l'Agrupació Astronòmica de la Safor, que tindrà lloc en la plaça de l'escriptor Girbes, al costat de la Casa de la Cultura, mentre el divendres dia 15 se celebrarà l'assemblea de socis, per continuar el dissabte 16 amb el tradicional sopar de gala.