L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 10 de febrer del 2019

El Centre Excursionista inaugura la XLVII Setmana Muntanyenca


El Centre Excursionista de Tavernes va inaugurar ahir en la seu del carrer Sant Pere les activitats a celebrar dins de la XLVII Setmana Muntanyera que es perllongaran fins el dia 24 de febrer amb el "Trail de les Creus".

L'acte d'inauguració va comptar amb la presència de l'alcalde, Jordi Joan, el regidor d'Esports, Josep Llácer i regidors del govern municipal de Compromís i per part de la Federació Valenciana de Muntanyisme amb la delegada provincial Sílvia Rodríguez.

Els guanyadors del concurs de fotografies
El primer acte es va celebrar ahir amb el lliurament dels premis del XI Concurs Social de Fotografia mitjançant el qual coneixíem els guanyadors i les fotografies premiades, que reproduïm en aquesta crònica. Els guanyadors foren:

1r premi: M. Carmen García
2n premi: Vicent Félix
3r premi: Anna Félix



El president de l'entitat, Vicent Félix, va explicar els actes programats dins de la setmana muntanyenca, així com del resultat del Concurs de Fotografies, on cal remarcar que any rere any, incrementa el nombre de participants, enguany 42, i la qualitat dels treballs presentats, per passar després a fer un resum de les activitats dutes a cap per les diverses seccions al llarg de l'any, remarcant el bon resultat d'activitats novelles com la marxa nòrdica i l'atletisme.

Parlament de l'alcalde

L'alcalde Jordi Joan va fer una semblança de les activitats que el Centre Excursionista està duent a cap a Tavernes i lloava l'esperit de col·laboració que sempre té en qualsevol activitat d'àmbit municipal. Va agrair el treball fet en aquests dies pel senderisme amb l'obertura d'un sender nou, el del Clot de la Font fins el castell de Marinyén, les diverses vies ferrades o l'ajut en recuperació i millora de la senda cap als Castellets i Fontetes de Cantus, sense oblidar una gran tasca social i esportiva.

L'alcalde va indicar que l'Ajuntament sempre recolzarà les activitats que el centre realitze en favor del poble i va felicitar l'entitat pels 47 anys d'existència.

En acabar l'acte protocol·lari dels parlaments, els assistents departiren en la seu alhora que pogueren contemplar els magnífics treballs fotogràfics presentats enguany a concurs.



Per avui diumenge, 10 de febrer, està anunciada la tradicional "Marxa Travessera Alzira - Tavernes" pel Barranc de la Casella, Font del Barber, Sangonera i Sender dels Amoladors. L'anada fins la font del Garrofer serà en autobús.

Les activitats passen després al dimecres, dia 13, amb una observació astronòmica a càrrec de l'Agrupació Astronòmica de la Safor, que tindrà lloc en la plaça de l'escriptor Girbes, al costat de la Casa de la Cultura, mentre el divendres dia 15 se celebrarà l'assemblea de socis, per continuar el dissabte 16 amb el tradicional sopar de gala.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Es prou normal que ningun del Partit Popular anara. Fa poc de temps van votar en contra de la reducció de la contribució que paga la seu per ser una associació cultural i sense lucre. Només ells van votar en contra.