L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 7 de febrer del 2019

Primer Fira Boda Valldigna el diumenge al Saló la Font


El pròxim diumenge, dia 10,  se celebra la primera fira Boda Valldigna, una magnífica iniciativa del comerç local i emprenedors de Tavernes, que obri les portes al Saló la Font, de la carretera a la platja.

La fira oferirà a tots aquells que estiguen interessats una àmplia oferta de possibilitats i idees per organitzar un dels dies més especials de les seues vides. Una iniciativa que pensem és molt encertada i que a més potencia els comerços i les empreses locals.

L'ajuntament de Tavernes col·labora en la iniciativa perquè a Tavernes, es fan moltes coses ben fetes i cal posar-les en valor.